5.kolo MOL Ligy začíná netradičně již v pátek

Po reprezentační pauze je na programu 5. kolo MOL Ligy žen, které se hraje od pátku 6.10. do neděle 8.10.

pátek 6. října v 17:30 hod.: DHC Slavia Praha - HK AS Trenčín
Netradičně v pátek se na své domácí palubovce představí ženy z DHC Slavia Praha, které hostí tým Trenčína. Slávistky zatím vyhrály všechny zápasy a jistě budou chtít doma získat plný počet bodů. Hráčky Trenčína naopak ještě nevyhrály, ale prezentují se sympatickým výkonem a svou hrou mohou zaskočit kohokoliv. Kdo si připíše body do tabulky budeme vědět již v páteční večer.

sobota 7. října v 15:00 hod.: Iuventa Michalovce - Duslo Šaľa
Šlágrem kola bezesporu bude zápas mezi dvěma předními slovenskými kluby. Iuventa Michalovce hostí od 15:00 tým Duslo Šaľa. Oba týmy mají shodně na svém kontě tři výhry a jednu prohru. 


sobota 7. října v 15:00 hod.: HK Hodonín - Bánovce nad Bebravou
Dva nováčci soutěže se střetnou v sobotu. HK Hodonín přivítá na své palubovce tým z Bánovců nad Bebravou. Ani jeden z týmů v lize ještě nebodoval. Nechme se překvapit kdo z nováčků se bude radovat ze zisku první bodů, popřípadě zda-li si body nerozdělí za případnou remízu.

sobota 7. října v 16:00 hod.: DHK Baník Most - ŠŠK Prešov
V Mostě se tentokrát začíná netradičně o dvě hodiny dříve. Domácí DHK Baník Most vyzve na domácí palubovce hráčky týmu ŠŠK Prešov. Pro Černé anděly to bude druhý domácí zápas a za vítězstvím je jistě požene plná mostecká hala. Zápas s Prešovem může být pro Baník i zkouškou před prvním utkáním poháru EHF s nizozemským týmem Morenhof Jansen Dalfsen.

sobota 7. října v 17:30 hod.: DHK Zora Olomouc - Sokol Písek
V posledním sobotním zápase se střetnou týmy DHK Zora Olomouc a Sokol Písek. Olomouc bude jistě chtít doma bodovat naplno, ale Sokoly by si přály připsat do tabulky body za první výhru v soutěži.

neděle 8. října v 18:00 hod.: HC Zlín - Sokol Poruba
K poslednímu zápasu kola nastoupí hráčky z HC Zlín proti Sokolu Poruba. Kdo v tomto zápase získá body? Oba týmy budou chtít bodovat naplno, aby "povyskočily" tabulkou. Tento zápas slibuje zcela jistě zajímavou podívanou.

Volný los mají házenkářky Veselí nad Moravou.

Pokud můžete, tak neváhejte a vyrazte svůj tým podpořit přímo do haly. Případně svým favoritům držte palce u textových přenosů či u video přenosů.

Zápasy lze sledovat na:
https://www.onlajny.com/hazena
https://www.tvcom.cz/

Zdroj: HNB

Foto: web Iuventa Michalovce