Metodický web spuštěn, využijte výhodné startovací registrace!

Jak jsme vás v prosinci informovali a slibovali, tak nyní se slib stal skutečností a začaly fungovat unikátní metodické stránky určené pro všechny trenéry, trenérky i ty, kteří se chtějí „jen“ zdokonalit.

 

Zcela ojedinělý projekt a to nejen v rámci České republiky, ale také v evropském potažmo celosvětovém měřítku, se připravoval bezmála dva roky. Je určen především pro házenkářské trenéry hráčů a hráček všech generací. Ale samozřejmě nejen jim by měl přinést velkou pomoc a ulehčení bez ohledu na věk a pohlaví jejich svěřenců. Nabízí unikátní databázi cvičení, kombinací nebo tréninkových plánů. Chybět ale nechybí ani příklady jídelníčků nebo posilovacích cvičení (např. Core, bossu, gymball, TRX, běžecké plány, atd.), nebo tolik důležitý strečink, regenerace či výživa sportovce. To vše šité na míru našemu sportu lidmi s dlouholetou házenkářskou praxí a zkušenostmi.

 

 

Co všechno nově připravovaný web pro své uživatele nabídne?

 

- obsáhlou databázi informací,

- více jak 650 různých cvičení včetně videozáznamů,

- animace cvičení,

- video cvičení,

- tréninkové plány,

- výběr svých oblíbených cvičení,

- informace o strečinku,

- informace o regeneraci,

- informace o výživě,

- možnost partnerství.

 

 

Jak metodický web funguje? Každý uživatel bude mít možnost do webu „nahlédnout“ prostřednictvím několika článků zdarma. Ty jsou umístěny na hlavní stránce webu a můžete si v nich prohlédnout, jak nabízený materiál funguje. Dále jsou zde tři druhy členství:

 

  • pro jednotlivce:

  • registrace na 3 dny

  • registrace na 3 měsíce

  • pro kluby nebo skupiny 13lidí

  • registrace na 12 měsíců

 

Zatímco za registraci na 3dny zaplatíte 140Kč, tj. zhruba 47Kč za den používání databáze, při registraci na 3měsíce se již dostanete na částku necelých 12Kč na jeden den! Nejvýhodnější je samozřejmě skupinové členství, které až třinácti jeho členům přinese registraci na 12měsíců a možnost užívání webu za necelých 9Kč na den.

 

Pro prvních 1000 individuálních registrací je navíc připraveno výhodné členství: 3+1 měsíc zdarma. Podobnou akci nabízí i skupinové členství, kde na prvních 110 skupin čeká 12+2 měsíce zdarma.

 

Veškeré podrobnosti a možnost registrace je již nyní možná na stránkách www.EffasAcademy.com, která funguje jak v české tak anglické verzi.

 

 

Pro HNB Lucka Kantůrková